Vuokramökki Puumala

Vuokramökki Puumala vaihtoehtoja ovat muun muassa Hätinniemi, Koskenselkä, sekä Nettimökki ja Lomarengas.

Hätinniemi

www.hatinniemi.com

Hätinniemi on yhtä tasokasta mökkiä vuokraava yritys, joka sijaitsee Saimaan kauneimman luonnon keskellä osana Puumalaa, noin 8 km:n päässä keskustasta.

Huvilamainen, 80 m2:n kokoinen mökki on suunniteltu maksimissaan noin 9 hengen käyttöön, koostuen tiloina makuuhuoneesta (alakerta), 3:sta alkovista (parvi), olohuoneesta, wc:stä, keittiöstä, makuuhuoneesta, saunasta, ja pukuhuoneesta.

Koskenselkä

Koskenseläntie 98
52200 Puumala
www.koskenselka.fi

Koskenselän Lomakylä, joka on avoinna ympäri vuoden, tarjoaa palveluina mökkikylän, hostellin, ja camping-alueen, yhtenä kokonaisuutena, Saimaan luonnossa.

Noin 2,5 km:n päässä Puumalan keskustasta sijaitsevassa lomakylässä olevat mökit on mahdollista vuokrata online-varauksina käyttöön.

Lomakylän suosituin majoitusmuoto ovat tarjolla olevat 5 saunallista, ympärivuotisessa käytössä olevaa mökkiä, joihin mahtuu yöpymään noin 4-5 hlöä.

Mökkien varustelutasoon kuuluu makuuhuone (2 vuoteella sekä parvella petipaikat 3:lle), oma sauna, suihku, WC, väri-TV, radio/cd-soitin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, sekä astianpesukone.

Nettimökki

www.nettimokki.com

Nettimökki on Otava-konsernin julkaisema nettipalvelu vuokramökkien suhteen, ja sen tietokannasta löytyy kullakin hetkellä yli 1700:n lomamökkikohteen valikoima, mukana myös mökkejä Puumalan alueelle.

Kun viimeksi tarkistin palvelun Puumalan kohteiden suhteen, sen tietokannassa oli kaikkiaan 4 erilaista lomamökkiä alueelle, mukana mökkejä Puumalan alueista Partalansaareen ja Petäjäniemeen.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on suurin suomalainen lomamökkien nettivälittäjä, jonka tietokanta sisältää yli 3000:n mökin valikoiman alueille Suomi, Viro, ja Latvia, joista kukin kohde on luokiteltu ja tarkastettu Lomarenkaan toimesta.

Kun tein viimeksi haun Puumalan alueen mökeille Lomarenkaan nettipalvelussa, haku palautti tiedot 12:sta eri vuokramökistä alueella.

Vuokramökki Puumala - Vuokraus Opas