Vuokramökki Rovaniemi

Vuokramökki Rovaniemi on tarjolla yrityksiltä ja välittäjiltä kuten Rovaniemi Tourism & Marketing, Lomarengas, sekä Nettimökki.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen suurin nettivälitys palvelu lomamökeille, jonka tietokannasta löytyy kaikkiaan yli 3000:n kohteen valikoima, mukana kohteita myös Rovaniemellä.

Kun viimeksi tarkistin Lomarenkaan tietokannan tietokannan kattavuuden Rovaniemen kohteiden suhteen, tarjolla oli 20 erilaista vuokramökkiä, aina 43 m2:n kokoisista perusmökeistä yli 100 m2:n tasokkaisiin huviloihin.

Rovaniemi Tourism & Marketing

www.visitrovaniemi.fi/Suomeksi/Majoitus/Mokit.iw3

Rovaniemi Tourism & Marketing on kaupunkia virallisesti kansainvälisesti markkinoiva yritys, jonka palveluihin kuuluu myös tiedon välitys alueella olevista majoituspaikoista, myös lomamökeistä.

Palvelussa on listattuna alueen lomamökki-yrityksistä muun muassa Ahosen Lomamökit, Joulupukin Lomakylä, Lamminrannan Leiri- ja Lomakylä, Napapiirin Järvilomat, Napapiirin Saarituvat, sekä Parpalandia.

Nettimökki

www.nettimokki.com

Nettimökki on Otava-konsernin tuottama nettipalvelu lomamökkien vuokraukseen, jonka tietokannasta löytyy kullakin hetkellä yli 1700:n erilaisen lomamökki-vuokrakohteen valikoima.

Vuokramökki-valikoima Rovaniemen suhteen sisälsi kaikkiaan 7 erilaista kohdetta, Rovaniemen alueilta kuten Oikarainen, Käyrämö, Vikajärvi, Kätkävaara, ja Mäntyjärvi.

Vuokramökki Rovaniemi - Vuokraus Opas