Vuokramökki Saariselkä

Vuokramökki Saariselkä on tarjolla muun muassa yrityksiltä kuten Rakennus Jokinen, Saariselkä Matkailuneuvonta, sekä Kultakelo.

Matkailuneuvonta Saariselkä

www.saariselka.fi

Saariselkä on yksi Pohjois-Lapin alueen alueista, jolla on olemassa oma virallinen matkailuneuvonta-portaalinsa netissä, ja tämän portaalin kautta tarjolla oleviin palveluihin kuuluu myös tiedonanto tarjolla olevista vuokramökeistä.

Kaiken kaikkiaan Saariselällä on yli 13 500 vuodepaikkaa hotelleissa, lomamökeissä, sekä muissa majoitusmuodoissa, vaihtoehtojen vaihdellessa järvenrantamökeistä erämaakämppiin.

Tietoja löytyy alueen lomamökki yrityksistä kuten Saariselän Ruoka- ja Pitopalvelu, Kultakelo, Kelopirtti, Villi Pohjola, sekä Lomatähdet.

Rakennus Jokinen

www.rakennusjokinen.fi

Rakennus Jokinen vuokraa omistamiaan Saariselän vuokramökkejä, joiden lähistöllä on monipuolinen valikoima kesäisiä luonto-, patikointi-, kalastus- ja pyöräilyreittejä, ja talvisin alueelta löytyvät puitteet hiihtoretkiin sekä laskettelurinteet, lyhyiden ajomatkojen päässä.

Kultakelo

www.kultakelo.com

Kultakelo on Saariselän Kaunispään etelärinteessä sijaitseva vuokramökki, josta avautuviin näköaloihin kuuluvat upeat tunturimaisemat.

Mökkiä vuokraavan yrityksen kautta voi myös lisäpalveluina taksikyydit, aamupalat, yöpalat, ruokailut, kelkkasafarit, kotaruokailut, erilaiset moottoriurheilu lajit, sekä koskenlaskut.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen suurin lomamökkejä vuokraava nettipalvelu, jonka tietokannasta löytyy kullakin hetkellä yli 3000:n kohteen valikoima, mukana vuokramökkejä myös Saariselän alueella.

Kun viimeksi tarkistin palvelun laajuuden Saariselän kohteiden suhteen, tarjolla oli 26 erilaista vuokramökkiä, aina 26 m2 kokoisista perusmökeistä tasokkaisiin yli 80 m2:n huviloihin saakka.

Vuokramökki Saariselkä - Vuokraus Opas