Vuokramökki Saaristo

Vuokramökki Saaristo alueilta Suomen keskeisimpiin saaristo-alueisiin on tarjolla muun muassa firmoilta kuten Suomen Saaristovaraus ja Destination Finland Seaside.

Suomen Saaristovaraus

suomensaaristovaraus.fi

Suomen Saaristovaraus on Turun saaristoalueilla olevien matkailuyrittäjien vuokramökkejä välittävä nettipalvelu, jonka tietokannasta löytyvät yksittäiset mökit sekä laajemmat kokonaisuudet alan firmoilta.

Firman kautta voi varata suurimman osan Turun saariston alueella olevista majoituskohteista, myös muista kuin mökkimajoitus paikoista, ja saariston mökkien suhteen Suomen Saaristovarauksen tietokanta on Suomen kattavin.

Tarjolla on myös kestovuokraus kohteet, kuten Mattnäsin saunamökki sekä Houtskari Vuokramökit, joiden vuokraukset tapahtuvat yleensä vuosisopimus pohjaisesti.

Destination Finland Seaside

www.suomensaaristo.com

Destination Finland Seaside on Turunmaan saariston lomailuun erikoistunut nettipalvelu, jonka tietokannasta löytyvät myös alueen vuokramökkien tarjoajat.

Monet alueen saarista tarjoavat mahdollisuuksia monipuolisiin yöpymismahdollisuuksiin, aina luksushuviloista perusmökkeihin ja täyden palvelun rantamökkeihin saakka.

Tietoja palvelussa löytyy muun muassa vuokramökki-firmoista kuten Hamnholm mökit, Meripesä Kemiö, Villa Skogsäng, ja Elvsö stugor.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on suurin kotimainen vuokramökkien välitykseen erikoistunut nettifirma, jonka yli 3000:n kohteen tietokanta kattaa myös mökit Suomen saaristoalueilla, niin esimerkiksi Helsingin, Ahvenenmaan, kuin Turunkin alueilla.

Vuokramökki Saaristo - Vuokraus Opas