Vuokramökki Saimaa

Vuokramökki Saimaa vuokraajia ja välittäjiä ovat mm. Saimaa Tours, GoSaimaa, sekä Kommerniemi.

Saimaa Tours

www.saimaatours.fi

Saimaa Tours on Saimaan vuokramökkien välityspalvelu, jonka valikoimista löytyy noin 220 erilaista lomämökkiä, joista jokaisella on olemassa oma ranta, sauna, ja vene.

Lomamökit on valittu firman valikoimaan sen vuoksi, että niiden avulla onnistuvat Saimaalla saunominen ja uiminen, lasten rantaleikit, makkaran paisto, soutelu ja kalastelu, kuin myös patikka- tai marja- ja sieniretket alueen metsiin.

Voit etsiä tietokannasta löytyviä kohteita muun muassa Saimaan alueen perusteella (Lappeenranta, Imatra, Mikkeli & Kuopio), mökin maksimi asukasmäärän mukaan, sekä hintaluokan perusteella.

GoSaimaa

www.gosaimaa.com/majoitus/mokit/

GoSaimaa on Saimaan aluetta markkinoiva organisaatio, jonka tiedonjakeluun kuuluu tiedottaminen alueen vuokramökkejä välittävistä firmoista.

Tarjolla olevia vuokramökkejä ja -huviloita on tarjolla sekä viikonlopuksi, viikoksi, tai koko kuukaudeksi, mukana niin ylellisiä hirsimökkejä kuin perusmökkejä.

Kommerniemi

www.kommerniemi.com

Kommerniemen Mökkilomat tarjoaa mökkiloma asuntoja Savonlinnan Kommerniemessä, Saimaan rannalla, kaikkiaan kuuden mökin voimin.

Paikka on avoinna aina ensimmäisistä Saimaan kevätpäivistä Suomen synkkenevään syksyyn saakka, tosin alueella olevaa Rananiemen mökkiä vuokrataan myös talvisin.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen suurin vuokramökkejä netin kautta välittävä palvelu, jolla on kullakin hetkellä valikoimissaan yli 3000:n lomamökin valikoima.

Voit hakea Saimaan mökkejä esimerkiksi tarkan paikkakuntahaun perusteella, ja suodattaa ed

Vuokramökki Saimaa - Vuokraus Opas