Vuokramökki Satakunta

Vuokramökki Satakunta välittäviin ja vuokraaviin firmoihin kuuluvat Matin Mainiot Kalamajat, Niittyniemen Lomamökit, sekä Lomarengas.

Matin Mainiot Kalamajat

Aronkulmantie 106
27800 Säkylä

Matin Mainiot Kalamajat on Satakunnassa, Säkylän Pyhäjärven rannalla viittä lomamökkiä ympärivuotisesti vuokraava yritys.

Kukin vuokramökeistä sijaitsee rauhallisella tontilla erinomaisten Satakunnan kalavesien äärellä.

Mökit on vuokrattavissa viikoksi, viikonlopuksi, tai asiakkaan toivomusten mukaan vaikka koko kesäkaudeksi.

Talvisin paikka on suosittu muun muassa sen takia, että lähistöltä löytyvä Säkylänharjun retkeilyalue tarjoaa talvisin hyvinhoidettuja latuja yhteensä 28 kilometrin verran.

Firman virallinen nettisivusto löytyy osoitteesta www.matinmainiotkalamajat.com.

Niittyniemen Lomamökit

Friikoskentie 34
29900 Merikarvia
www.niittyniemi.fi

Niittyniemen Lomamökin on vuokramökki alue Pohjois-Satakunnan alueella, Merikarvian Alakylässä, aivan Merikarvianjoen rannalla, noin 50 km muun muassa Porista.

Firman vuokramökki valikoima koostuu kahdesta kuudelle hengelle varustellusta höylähirrestä valmistetusta mökistä, jotka on rakennettu toimimaan ihanteellisina lomamökkeinä vuoden ympäri.

Mökkien perusvarusteluihin kuuluvat esimerkiksi puulämmitteinen sauna, kunnallinen vesijohtovesi, vesi-WC + suihku, takka, jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, sähköliesi/-uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, sekä astiasto kuudelle, kuin myös 21" TV + digiboxi.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen suurin vuokramökkejä netin kautta välittävä firma, jonka tietokannasta löytyy yli 3000:n lomamökin valikoima Suomesta (mukaanlukien Satakunta), Virosta, ja Latviasta.

Vuokramökki Satakunta - Vuokraus Opas