Vuokramökki Savonlinna

Vuokramökki Savonlinna kohteita välittäviä ja vuokraavia yrityksiä ovat mm. Savonlinnan Seudun Matkailu, Suomineito, sekä Lomarengas.

Savonlinnan Seudun Matkailu

www.savonlinna.travel

Savonlinnan Seudun Matkailu on Savonlinnaa ja sen lähialueita (Enonkoski, Kerimäki, Kesälahti, Parikkala, Punkaharju, Rantasalmi, ja Sulkava) lomailijoille markkinoiva organisaatio, jonka nettiportaalin kautta on mahdollista tutustua myös alueen vuokramökki yrityksiin.

Tarjolla oleville mökeille, joita löytyy aina perinteisistä saunamökeistä luksushuviloihin ja golf-lomamökkeihin kuin täyden palvelun lomakeskuksiinkin, on olemassa neljä hintaperiodia: kesäkausi, juhannus, uusivuosi, sekä talvikausi.

Suomineito

www.suomineito.fi/majoitus/savonlinna

Suomineito on nettipalvelu, joka esittelee maan aluen nähtävyyksiä ja majoituspaikkoja, mukaanlukien Savonlinnan kohteet.

Palvelussa esiteltyihin vuokramökki paikkoihin Savonlinnassa kuuluvat Hiekkalahden Lomamökit, Kesäranta, Kommerniemen Mökkilomat, Lehtolan Lomamökit, ja Loikansaaren Lomamökit.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen suurin netin kautta vuokramökkejä välittävistä palveluista, jonka tietokanta sisältää kullakin hetkellä yli 3000:n kohteen valikoiman, mukana lomamökkejä myös Savonlinnassa.

Kun viimeksi kokeilin palvelun laajuutta Savonlinnan kohteiden suhteen, tarjolla oli kaikkiaan 28 erilaista vuokramökkiä, aina noin 50 m2:n kokoisista perusmökeistä yli 100 m2:n ylellisiin huviloihin saakka.

Vuokramökki Savonlinna - Vuokraus Opas