Vuokramökki Tahko

Vuokramökki Tahko vuokraamoihin ja välityspalveluihin kuuluvat Tahkovaraamo, Lomarengas, ja Majoitus Tahko Puustila Golf & Ski.

Tahkovaraamo

www.tahkovaraamo.fi

Tahkovaraamo on Tahkon loma-alueen majoituspaikkoja välittävä nettipalvelu, jonka vuokramökki valikoimaan kuuluvat niin viihtyisät kalustetut loma-asunnot, mökit, kuin hotellihuoneetkin.

Mökkien suhteen tarjolla on mm. rantamökkejä, luxushuviloita, honkapirttejä, saunallisia perusmökkejä, lasketturinne hirsimökkejä, sekä golf-kenttämökkejä.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen suurin netin kautta lomamökkejä välittävistä palveluista, jonka tietokanta koostuu yli 3000:n vuokramökin valikoimasta Suomessa, Virossa, ja Latviassa.

Kun viimeksi kokeilin palvelun laajuutta Tahkon alueen kohteiden suhteen, listattuna oli kaikkiaan 56:n lomamökin valikoima, aina 35 m2:n perusmökeistä yli 100 m2:n tasokkaisiin huviloihin saakka.

Majoitus Tahko Puustila Golf & Ski

Villenkuja 3
73310 Tahkovuori
www.puustila.com

Puustila Golf & Ski on Tahkovuorella sijaitseva lomakeskus, jonka valikoimista löytyy majoituspaikkoina myös vuokramökkejä, mukaanlukien rantakohteita.

Kohteen vuokramökit vaihtelevat kooltaan aina kolmelle hengelle suunnitelluista perusmökeistä yli kymmenen henkeä majoittaviin kaksikerroksisiin huviloihin.

Vuokramökki Tahko - Vuokraus Opas