Vuokramökki Tammisaari

Vuokramökki Tammisaari vaihtoehtoihin välittäjien suhteen lukeutuvat muun muassa Lomarengas ja Nettimökki.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on suurin kotimaisista vuokramökkejä netin kautta välittävistä palveluista, jonka tietokannasta löytyy kullakin hetkellä yli 3000:n kohteen valikoima eri puolilla Suomea, mutta myös Virosta ja Latviasta.

Tarjolla olevia vuokramökki kohteita voi hakea karttahaun avulla sekä muun muassa tarkan paikkunnan nimen suhteen, joka palautti, kun viimeksi kokeilin hakua, kaksi erilaista mökkiä, Raaseporin alueella Tammisaarta.

Tietokannan vuokramökit olivat luonteeltaan isokokoisia (yli 100 m2) vuokramajoitus mökkejä, jotka oli varusteltu 6-8 henkilön käyttöön.

Nettimökki

www.nettimokki.com

Nettimökki on Otava-konsernin tuottama nettipalvelu, jonka tietokannassa on kullakin hetkellä yli 1700 erilaista vuokramökkiä eri puolilla Suomea.

Palvelu, jota käyttää viikoittain yli 15 000 suomalaista mökinhakuun firman oman ilmoituksen perusteella, tarjosi, kun viimeksi kokeilin mökkihakua Tammisaareen, kaikkiaan 2 ilmoitusta lomamökeille alueella.

Tarjotut kohteet sijaitsivat Tammisaaren alueilla Predium ja Österby, ja kooltaan vuokramökit olivat 75 m2, 4 vuodepaikan tasoisiksi varusteltuna.

Vuokramökki Tammisaari - Vuokraus Opas