Vuokramökki Vaasa

Vuokramökki Vaasa yrityksiin ja välittäjiin kuuluvat Vaasan Kaupunki - Matkailu, Pohjanmaan Matkailu, Nettimökki, sekä Lomarengas.

Vaasan Kaupunki - Matkailu

matkailu.vaasa.fi

Vaasan Kaupungin matkailutoimi tarjoaa kaupungin virallisen nettiportaalin kautta tietoa myös alueen vuokramökkien tarjoajista, majoituspaikkoja käsittelevässä osiossa.

Vaasan alueen majoitusvaihtoehtojen joukossa hotellivalikoimaa täydentävät vaihtoehtoina muun muassa leirintäalueet, lomakylät, sekä saaristossa sijaitsevat majatalot.

Näistä lomamökit ovat tyypillisesti korkeatasoisia, tarjoten läheisen sijainnin sekä merenrantaan että metsään.

Vaihtoehtoisiin vuokramökkien tarjoajiin kuuluvat mm. Aijan Lomamökit (Utterö), Björkö Camping, Björkörenin Mökki, Hannelen Mökit, Loma-Lymy Mökki, Storms Mökit - Villa Vistan, Torpet Mökit, Villa Hansus, Villa Lipkin, Villa Vargvik, ja Västerstrand Lomamökit.

Pohjanmaan Matkailu

www.pohjanmaanmatkailu.fi

Pohjanmaan Matkailu on Pohjanmaalle suuntautuvaa turismia edistävä organisaatio, jonka nettiportaalin kautta voi saada lisätietoja myös alueella olevista majoitusmahdollisuuksista, kuten vuokramökeistä.

Vuokrattavien lomamökkien suhteen palvelusta löytyvät yksityiskohtaiset tiedot muun muassa yrityksistä kuten Aijan Lomamökit (Utterö), Akselin Lomatuvat, Hannelen Mökit, Sickanin Mökit, ja Cyrraso - ulappakämppä.

Nettimökki

www.nettimokki.com

Nettimökki on Otava-julkaisukonsernin tuottama nettipalvelu vuokramökkien välitykseen, jonka tietokannasta löytyy kaikkiaan yli 1700:n lomamökin valikoima kunakin hetkenä.

Kun viimeksi tarkistin palvelun laajuuden Vaasan vuokramökkien tarjonnan suhteen, tarjolla oli yksi kohde Vaasassa ja useampia kaupungin lähialueilla.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on suurin kotimainen nettipalvelu vuokramökkien suhteen, ja sen tietokanta sisältää yli 3000:n lomamökin valikoiman, Suomen (myös Vaasa ja sen lähialueet), Viron, ja Latvian alueilla.

Vuokramökki Vaasa - Vuokraus Opas