Vuokramökki Ylläs

Vuokramökki Ylläs vaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa Lumihilla Oy, Ylläksen Onkalot, KullanKallis, sekä Lomarengas.

Lumihilla Oy

Ollintie 14
95970 Äkäslompolo
www.lumihilla.fi

Lumihilla on Ylläshilla nimistä kelomökkiä Lapin Ylläksen tunturialueella, Kolarin Äkäslompolossa vuokraava yritys, jonka vuokrakohde soveltuu esimerkiksi perheille tai erilaisille ryhmille.

Lomamökki on kooltaan 10+1 vuodepaikan kokoinen, ja sen varustelutasoon ja tiloihin kuuluvat mm. tilava parvi (n. 35 m2), avoterassi ja parveke, tasokas sauna, suihku, kaksi WC:tä, ilmastointi, takka, pyykinpesukone, kahvinkeitin, leivänpaahdinliesi/uuni, jääkaappipakastin, sekä astianpesukone ja 40" LCD -taulu-tv.

Ylläksen Onkalot

www.yllaksenonkalot.fi

Ylläksen Onkalot on Äkäspirtti nimistä perinteistä pyöröhirsimökkiä vuokraava yritys, jonka vuokrakohteesta löytyy majoitustilaa jopa 12:sta henkilölle.

Äkäspirtti lomamökin varustelutasoon kuuluvat takka, sähkökiuas, suihkuhuone, pyykinpesukone, varusteltu keittiö, 2 erillistä wc:tä, 40" LED taulu-TV, ilmanvaihto, ja astianpesukone sekä liesiuuni & mikroaaltouuni.

KullanKallis

www.kullankallis.fi

Kullankallis on Ylläksellä oleva vuokramökki, jonka kahden kerroksen tiloihin kuuluvat alakerrassa olevat kolme makuuhuonetta, tilava keittiö, sekä oleskeluhuone takkoineen, kuin myös saunaosasto.

Lomamökin parvelle majoittuu puolestaan neljä henkilöä, jonka lisäksi kohteesta löytyy terassi ja suksivarasto.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on maan suurin vuokramökkejä välittävä palvelu netissä, jonka tietokannassa on kullakin hetkellä yli 3000:nen erilaisen kohteen valikoima Suomessa, Virossa, ja Latviassa.

Ylläs on kohteena yksi Lomarenkaan päävuokrauskohteista, ja sillä on alueella kaikkiaan yli 500:n mökin valikoima tarjolla, aina 35 m2:n perusmökeistä yli 100 m2:n luksushuviloihin saakka.

Vuokramökki Ylläs - Vuokraus Opas